Workshops

Wil je het erotisch dineren nog completer maken? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om dit uit te breiden met een workshop.
Deze zijn allen een succes op een vrijgezellenfeest.
Deze hebben wij onderverdeeld in 3 categorieën:

Creatieve workshops

Houd de vrijgezel er van om lekker creatief bezig te zijn? Dan kan een  creatieve workshop een leuke activiteit voor het vrijgezellenfeest zijn. Dit kan het schilderen van een naaktmodel zijn of het ( erotisch ) versieren van een cupcake.

Tijdens deze activiteiten zijn jullie lekker creatief bezig en na afloop van de workshop mag ieder zijn eigen creatie/ kunstwerk mee naar huis nemen. Je kan bij ons terecht voor de volgende creatieve activiteiten:

Dans workshops

Lekker swingen dat is wat jullie gaan doen tijdens een dansworkshop. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende dansstijlen. Zo kan je bij ons terecht voor discodansen tot en met twerken.

Maar wil je echt op en top vrouw voelen tijdens een workshop? Dan is het burlesque dansen of sensueel dansen een echte aanrader! Je hebt keuze uit de volgende dans workshops:

Dans workshops

Lekker swingen dat is wat jullie gaan doen tijdens onze dans workshops. Wij hebben vele workshops met verschillende dans stijlen. Zo kan je bij ons terecht voor een workshop discodansen tot en met een workshop twerken.

Maar wil je echt op en top vrouw voelen tijdens een workshop? Dan is het burlesque dansen een aanrader! De volgende dans workshops kan je bij ons boeken:

Erotische workshops

Dit zijn de meer pikantere/ uitdagende workshops. Uiteraard zijn deze met een erotische knipoog en worden deze niet op een vulgaire manier gegeven. De meest populaire activiteiten zijn de workshop aftrekken, tijdens deze workshop leer je de perfecte handjob te geven.

Maar ook zeker niet te vergeten de workshop Fifty shades of Tease, deze staat geheel in het teken van de film Vijftig tinten grijs. De volgende erotische activiteiten kan je bij ons boeken:

Online boeken
Contact
Direct bellen